Endodontie

Endodontie

Tratamentele endodontice efectuate in cabinetul nostru sunt realizate folosind aparatura de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate.

Terapia endodontica inseamna de fapt indepartarea pulpei bolnave din canalele radiculare, sterilizarea acestora prin tratament mecanic si medicamentos si la final sigilarea lor, scopul tratamentului fiind indepartarea infectiei. Tratamentul de canal este un tratament complex, ce implica cateva etape desfasurate pe durata a minim 2-3 sedinte. Atunci cand infectia este foarte avansata exista posibilitatea ca tratamentul sa se intinda pe o durata mai lunga de timp.

EndodontieDiferenta masiva dintre un dinte sanatos si un dinte tratat endodontic (devital) este ca, fara tesutul din interiorul canalelor radiculare (pulpa dentara), dintele devine casant si se poate fractura. De aceea medicul dvs. recomanda restaurarea coronara finala cu o coroana dentara realizata in laborator in favoarea unei obturatii, deoarece obturatia simpla, in unele cazuri, poate duce la fracturare.

Powered by WordPress | Designed by: heartburn remedies | Thanks to penny stocks, web design firm and seo jobs